Ο Νίκος Κουνταρδάς Ελεύθερος

Μετά από τέσσερις μήνες φυλάκισης ο οπαδός της αεκ, Νίκος Κουνταρδάς είναι επιτέλους ελέυθερος. Όλη αυτή η κατάσταση προήλθε από ενα πανό διαμαρτυρίας που ανάρτησε ο Νίκος, το οποίο έγραφε ''ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ''. Το εφετείο έκανε δεκτό το έτοιμα του και αφέθηκε ελέυθερος. Εμείς νιώθουμε και αναλογιζόμαστε την απελευθέρωση του Νίκου μια νίκη για όλους μας και πάνω απ' όλα για τα μέλοι του κινήματος τα οποία έκαναν ενέργειές συμπαράστασης αλλα και γενικότερες κινήσης γύρω από αυτο το γεγονός.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Α(θ)ΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.

Άρθρο Street Group (μετά τα γεγονότα Ν. Σμύρνης)




Η χρονιά τελείωσε,ο αγώνας συνεχίζεται...

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της βρίσκοντας τον Ατρόμητο να τερματίζει στις θέσεις υποβιβασμού...Μπορεί ο Πανιώνιος να μας έριξε κατηγορία και με τη βούλα αλλά αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται σε μια σειρά συγκυριών και λαθών .Οι ευθύνες αποδίδονται από τις λανθασμένες αποφάσεις του προέδρου και την αδιαφορία των παιχτών μέχρι το κράξιμο και την νοοτροπία ορισμένων φιλάθλων μας...Όλα αυτά μαζί με διάφορους εξωγηπεδικούς παράγοντες, που δυστυχώς δεν μπορούν να αναφερθούν εδώ,μας οδήγησαν στην αυτοκτονία(έτσι την αντιλαμβανόμαστε εμείς)και την πτώση μας στην β εθνική.Σίγουρα μία μάχη χάθηκε αλλά σίγουρα όχι ο πόλεμος,ο αγώνας μας σαν ομάδα για την άνοδό μας ξανά στην σούπερ λίγκα αλλά και σαν οπαδοί για την βελτίωση και την συσπείρωση του οπαδικού κινήματος θα συνεχιστεί με τον ίδιο και ακόμα καλύτερο βαθμό,άλλωστε λένε πως "ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό"...
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την επαναλαμβανόμενη και άκρως προκλητική συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Πανιωνίου που καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χαιρετούσαν ναζιστικά και μας επιδείκνυαν ρατσιστικά σύμβολα,θεωρούμε πως τέτοιου είδους άνθρωποι δεν έχουν θέση στον κοινό αγώνα που δίνουν καθημερινά οι οπαδοί(φυσικά και εσείς) και μόνο κακό κάνουν στο κίνημα.Περιμένουμε να καταδικάσετε επίσημα τα συγκεκριμένα γεγονότα και ακόμα καλύτερα από του χρόνου να μην βρίσκονται καν στην κερκίδα σας..
Καταδικάζουμε επίσης την άδικη σύλληψη οπαδού μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο οποίος κυριολεκτικά απήχθη από ανθρώπους της ασφάλειας(τέσσερα άτομα τον κράταγαν από χέρια και πόδια ενώ του κράταγαν το στόμα για να μην ακούγεται)επειδή άναψε έναν πυρσό...Τέτοια γεγονότα μόνο σε άλλες εποχές μας παραπέμπουν!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ